Promotia 1978 a Facultatii de Constructii a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Prima pagina
Despre noi
Colegi
Evenimente
Opinii si comentarii
Anunturi
Reclama
Afaceri/servicii
Vesti din California
Zambiti cu noi
Jocuri
Informatii utile
Viata spirituala
Contact
 

Despre noi

29 septembrie 2008

Clujul nu s-a schimbat mult in cei cinci ani care au trecut ca fulgerul de la ultima noastra revedere. De data asta insa, cei ce au venit erau mai linistiti si mai fericiti parca ... Din cauza greutatilor de organizare intampinate, colegul nostru Nicu Rosca, care a acceptat cu multa gratie aceasta sarcina, a reusit sa-i adune numai pe Drumari ...

In sala festiv decorata de la Centrul de Industrie si Comert, in cladirea fostului hotel Astoria, colegii au inceput sa se adune unul dupa altul si, pe la ora 14, mai mult de jumatate dintre ei au semnat condica de prezenta ... Doamnele au primit un fir de trandafir, iar baietii s-au multumit cu o cupa de sampanie ...

Multa bucurie si emotie la intalnirea unora dintre colegi, care nu s-au vazut de decenii, iar cei care s-au mai vazut intre ei s-au regasit tot cu multa placere ...

Cu toate ca timpul nu iarta, toti colegii aratau bine si erau nespus de bucurosi de revedere. Unii au fost insotiti de sotii sau sotiile lor ... care s-au integrat rapid in atmosfera destinsa din sala ...

Mancarea a fost excelenta, vinul delicios, iar dansul pe muzica vremurilor noastre a dus la punctul culminant al intalnirii noastre ... Ovidiu si Unatovschi au fost de neegalat la energia si maiestria la dans, iar ceilalti s-au bucurat de timpul petrecut in povestirea amintirilor ...

Bineinteles, cu totii ne-am impartasit pozele de familie si cele din studentie, care ne-au adus inapoi amintiri nespus de dragi ...

In unanimitate, s-a hotarat ca intalnirile urmatoare sa aiba loc din an in an. S-a tras la sorti cine vor fi organizatorii pana in 2017 ... Anul viitor, intalnirea va fi in Bistrita si va fi organizata de colega noastra Margineanu ...

Dar timpul trece repede de tot, seara a venit pe furis si a trebuit sa ne luam ramas bun ... Ne-am imbratisat si ne-am promis cu bucurie sa ne revedem la anul !

P.S. Am primit multe e-mailuri de la colegii de la Civile, care au fost dezamagiti ca nu au putut participa ... Unii nu stiau despre situl nostru, dar au promis ca in viitor vor colabora.

Al vostru,
Victor Tolan


8 decembrie 2005

Dragii mei prieteni si fosti colegi,

Intr-o zi calda, dar splendida in orasul de pe Somes, ne-am intors in timp ca sa retraim momentele tineretii. Intr-o clipa, acele ceasornicului s-au dus inapoi cu 25 de ani ... Un sfert de secol ... Oare cum si-au pus amprenta pe vietile noastre si ale colegilor acesti ani?

Cu emotie, bucurie si curiozitate ne-am uitat unul la altul. Cu unii ne-am recunoscut imediat. Cu altii ... am avut momente de suspans, cautand in adancul memoriei fisiere cu nume si imagini. Ce bine ar fi fost sa fim ca si computerele de azi. Dar ne-am recunoscut!

Ce interesanta este viata ... Unii s-au schimbat fizic mai mult decat altii, dar launtric, in sufletele noastre am ramas aceiasi. Ceasul vietii s-a oprit acum 25 de ani.

Cu unii ne-am mai intalnit, dar cu altii asta a fost prima revedere dupa acest sfert de secol. Cate s-au intamplat nu numai in vietile noastre dar si in istoria tarii si a lumii in acest secol fascinant!

Ne-am imbratisat cu sinceritate. Femei si barbati, cu copii mai mari sau mai mici, dar cu totii am trecut examenul vietii cu succes. Am varsat o lacrima pentru un coleg, Petru Emil, plecat din viata la o varsta tanara si ne-am gandit cu ingrijorare la unul care este bolnav grav. Le-am simtit lipsa la cei care nu au putut veni.

Am povestit pana tarziu noaptea. Am ras, am glumit si ne-am adus aminte de momente de basm, cu examene, profesori si momente vesele. Ne-am minunat cu totii ce repede a trecut timpul!

Le multumim lui Nuti si Sandu Orza pentru efortul depus in organizarea acestei reuniuni, care ne-a permis sa oprim timpul pentru cateva ore. Le multumim tuturor celor care au facut efortul sa se deplaseze din diferitele colturi ale tarii sau lumii. Doresc sa continuam sa tinem legatura dintre noi vie!

Pentru a facilita acest lucru, m-am gandit sa stabilim un site Internet la care vor putea avea acces toti colegii si unde va putea fiecare sa adauge informatii cu privire la viata lui/ei, sa publice poze cu familia si sa aflam in general ce se intampla in viata tuturor.

Acest site Internet ne va lega vietile si vom putea urmari evenimentele importante pentru fiecare dintre noi, pana la viitoare reuniune din 2008. Este un experiment unic, care ne va imbogati viata pentru ca: "acum am fost, in curand vom fi ... dar amintirea este."

Doresc ca toti sa participe activ la mentinerea acestor pagini cu vesti despre unii si altii, cu poze din trecut sau prezent, care sa ilustreze drumul parcurs in viata. Veniti sa ne impartasim bucuriile sau tristetile si, daca putem, sa ne ajutam! Cu totii avem nevoie de prieteni.

Cum suntem azi si cum vom fi maine depinde mult de cum am fost. Nu putem sa ne desprindem de trecut, nici daca dorim. Va ramane intotdeauna acolo undeva, imprimat in subconstientul nostru.

Al vostru,
Victor TolanAcest site este sustinut de urmatoarele companii producatoare de produse electronice:
B+K Precision
B+K Precision,
Caltest Electronics
Caltest Electronics
si
Sefram
Sefram
Instruments et Systèmes
Copyright © 2005-2006 B+K Precision