Promotia 1978 a Facultatii de Constructii a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Prima pagina
Despre noi
Colegi
Evenimente
Opinii si comentarii
Anunturi
Reclama
Afaceri/servicii
Vesti din California
Zambiti cu noi
Jocuri
Informatii utile
Viata spirituala
Contact
 

Petrina Marita (Ton)

> Colegi

30 ianuarie 2006

Dragi colegi,

Adesea se vorbeste despre "Generatiile de Aur". Ei bine, pentru mine GENERATIA DE AUR sunteti voi toti.

Si, inainte de a incepe sa spun cateva lucruri despre mine, simt imperios nevoia sa spun ca: daca vreunul dintre voi sau poate toti cei care completati sau accesati acest site va veti bucura, trebuie sa-i multumiti pentru aceasta, asa cum eu o fac din tot sufletul, distinsului si dragului nostru coleg - Victor Tolan.

Am avut onoarea sa va fiu colega. Nu mi-a fost usor ... pentru ca a trebuit sa muncesc mult ca sa va merit compania.

A venit apoi momentul in care nu ne-am mai gandit nici unul, poate, la celalalt. Sa ma explic: repartitia, preluarea postului, preocuparea unora dintre noi sa ajungem fiecare acolo unde credeam ca ne-ar fi fost cel mai bine, casatoria, copiii, problemele aferente, apoi din nou scoala ... copiilor si ... multele griji pentru ei etc., etc..

Uite ca a sosit momentul in care sa avem sau sa cautam ragazul pentru a ne regasi, pe aceasta cale, care pe mine personal ma uimeste - sa poti sta comod la caldura si sa iei legatura cu toti cei dragi, printr-un simplu clic. Inimaginabil acum aproape 30 de ani, nu-i asa ?

Nu-mi place sa vorbesc despre mine - n-am prea multe de spus - desi ...

Daca am realizat ceva a fost faptul ca ajungand in AIUD, prin repartitie, a doua zi am inceput demersurile sa ma intorc in CLUJ - orasul sufletului meu. Dar, a treia zi, am cunoscut un OM iar ... a patra zi m-am maritat !!! Nu mai aveam nevoie de Cluj.

Am avut TOTUL. Dupa tragedia cu gemenii, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu doi copii - Radu (1981) si Dragos (1982). Ei sunt acum mandria, nadejdea si grija mea.

Imi plac florile - apartamentul era prea mic si nepotrivit pentru ele si atunci (1990), sotul meu s-a gandit sa imi dea posibilitatea sa pun flori intr-o gradina, dar ... trebuia si o CASUTA in mijlocul lor. El, cu mine si baietii am muncit fiecare dupa puteri si, cand au fost toate gata ... sotul meu ... s-a RETRAS in liniste. (Nu stiu ce semn trebuie pus aici ?!)

Asadar, "CASUTA" este bucuria mea, dragostea mea, povara mea, durerea mea, iar baietii, sunt lumina ochilor mei ! Cateva poze cu toate acestea ...

Dragi colegi, daca in drumurile voastre veti trece prin Aiud va rog cautati-ma, ar fi o imensa bucurie si rasplata gandurilor mele dragi spre voi!!!

Urari de bine si imbratisari,

TON Marita Petrina

Dragos

Radu si Jack

Casuta in constructie

     

Radu

Eu si Dragos in Florida

Cheile Aiudului

     

25 ianuarie 2006

Dupa o foarte frumoasa vacanta in Florida - din decembrie pana in ianuarie 2006, la fiul meu Radu - m-am intors acasa, unde este un frig de - zic specialistii - nu s-a mai vazut, iar eu functionez greu, dupa inimaginabil de frumoasa vreme pe care am petrecut-o in sud-estul Statelor Unite ...

Pana la primavara ma dezghet si sper sa adaug mai multe informatii la pagina mea despre mine si viata mea ...

Pana atunci ceva poze cu casuta mea de langa Aiud si mandria si bucuria mea cea mai mare: gradina mea. Veniti si admirati-o. Va invit.

Aici gasesc linistea si pacea pe care o cautam cu totii ...

Pe curand, promit!

Marita


Casuta si gradina mea

In gradina

Vedere din gradina

     


Acest site este sustinut de urmatoarele companii producatoare de produse electronice:
B+K Precision
B+K Precision,
Caltest Electronics
Caltest Electronics
si
Sefram
Sefram
Instruments et Systèmes
Copyright © 2005-2006 B+K Precision