Promotia 1978 a Facultatii de Constructii a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Prima pagina
Despre noi
Colegi
Evenimente
Opinii si comentarii
Anunturi
Reclama
Afaceri/servicii
Vesti din California
Zambiti cu noi
Jocuri
Informatii utile
Viata spirituala
Contact
 

Sfarsit de an 2006

> Vesti din California

8 ianuarie 2007

In ultimele zile ale anului 2006, am trecut pe la Biblioteca Prezidentiala Nixon ca sa vad noua achizitie: elicopterul prezidential. Emotii ciudate m-au cuprins cand am atins fotoliul in care au stat atatia presedinti americani. Ce istorie interesanta !

Cu atat mai emotionanta a fost aceasta scurta vizita, cu cat coroane de flori si scrisori de pretutindeni au fost prezentate in holul mare, in onoarea fostului presedinte Gerald Ford, care a murit joi la varsta de 93 de ani. El este acela care l-a urmat pe Nixon in Casa Alba si, de asemenea, el a fost acela care l-a iertat pe fostul presedinte pentru afacerea Watergate. Lui i se crediteaza azi conducerea Americii, prin criza constitutionala cauzata de Nixon.

Revelionul l-am petrecut cu familia intr-un loc superb, o oaza in desertul Californiei: Marriott Shadow Ridge, in Palm Desert. La numai 160 de km de Los Angeles, aproape de Palm Springs, se gaseste aceasta perla a desertului inconjurata de Muntii San Jacinto. Foarte multe celebritati au aici case (vile), unde se retrag pe timpul iernii. Fostul presedinte Ford locuia si el aici, alaturi de marele comedian Bob Hope si Frank Sinatra.

Inca o data, ma mir de necontenitele frumuseti ale Californiei. Ce pamant frumos si binecuvantat !

Si asa a trecut prima zi a anului 2007. Am admirat, ca in trecut, Parada Trandafirilor la televizor ... Doresc tuturor un an plin de bucurii !

Pe curand,

Victor


Bianca in Palm Desert

Pe scara elicopterului prezidential

Vedere din camera de hotel

     


Acest site este sustinut de urmatoarele companii producatoare de produse electronice:
B+K Precision
B+K Precision,
Caltest Electronics
Caltest Electronics
si
Sefram
Sefram
Instruments et Systèmes
Copyright © 2005-2006 B+K Precision