Promotia 1978 a Facultatii de Constructii a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Prima pagina
Despre noi
Colegi
Evenimente
Opinii si comentarii
Anunturi
Reclama
Afaceri/servicii
Vesti din California
Zambiti cu noi
Jocuri
Informatii utile
Viata spirituala
Contact
 

Tolan Victor

> Colegi

6 martie 2006

Cu cat trece timpul, cu atat mai mult paginile trecutului se ingalbenesc zi cu zi. Parca si acum totusi revad zilele traite la Paris pana in vara lui 1979 cand, dupa ce am parasit General Motors, am ajuns in coltul lumii pe care unii il numesc paradisul pe Pamant: California.

Dupa ani de lucru ca inginer cercetator la Beckman Instruments, Emerson Electric si dupa terminarea facultatii in Marketing, Master in Business Administration de la California State University in 1983, iata-ma la firma ITT ca director de marketing.

In 1989 m-am casatorit cu Alina, care este farmacista la un spital din zona Los Angeles-ului.

In 1996 am orchestrat si pus la punct achizitionarea unei firme americane din domeniul aparatelor de masura, B+K Precision, care este cotata ca a patra firma pe piata americana. In 2004 am achizitionat si o firma franceza, Sefram.

Azi conduc aceste firme din biroul meu din orasul in care locuiesc, Yorba Linda. Acest oras este aproape de Disneyland si la numai 30 de minute de Los Angeles.

Am doi copii, care sunt marea mea mandrie: Bianca, de 13 ani si Andrew, 9 ani, amandoi elevi la o scoala in Orange. Sunt elevi excelenti si canta foarte frumos la pian si vioara. Amandoi sunt foarte buni la tenis, sportul pe care il practica la Clubul Rusty Miller.

Cand nu sunt in avion (cutreierand planeta asta), prefer vizitarea muzeelor sau a parcurilor nationale americane, cu familia. Nimic nu este mai incintator decat sa admiri bogatiile extraordinare ale acestei tari imense.

Daca aveti ocazia sa veniti in America, sa nu uitati ca aveti un fost coleg si prieten pe coasta de Vest, care va fi foarte bucuros sa va primeasca oricand ...

Victor


Pe barca spre insula Balboa, de langa Newport Beach

Tolanii in Costa Rica

Bianca in Hong Kong, 2003

     

Andrew la vioara

Andrew la Grand Canyon, in 2004

Acasa de Craciun, 2005

     

In Dubai

La Petra, in Iordania

 

     


Acest site este sustinut de urmatoarele companii producatoare de produse electronice:
B+K Precision
B+K Precision,
Caltest Electronics
Caltest Electronics
si
Sefram
Sefram
Instruments et Systèmes
Copyright © 2005-2006 B+K Precision