Promotia 1978 a Facultatii de Constructii a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca

Prima pagina
Despre noi
Colegi
Evenimente
Opinii si comentarii
Anunturi
Reclama
Afaceri/servicii
Vesti din California
Zambiti cu noi
Jocuri
Informatii utile
Viata spirituala
Contact
 

Tövissy Miklos si Wollmann Margareta

> Colegi

29 septembrie 2008

La noi a avut loc un mare eveniment: pe 30 august s-a nascut nepotelul nostru Julian-Mark, cu 3200 gr greutate si 51 cm lungime. Suntem foarte bucurosi si mandri totodata. Iti trimit o poza. Salutari la toti colegii.

Miki si Margareta

Julian-Mark impreuna cu bunicul

 

 


5 ianuarie 2007

In toamna anului 2005, am fost cu colegii la o excursie in Fränkische Schweiz, pe "ruta berii" - 22 de km pe jos - si am vizitat 7 fabrici mici de bere, unde bineinteles la fiecare am incercat cum este berea si tuica facuta din bere. La sfarsit, am fost cu totii de parere ca fiecare a fost buna, dar drumul a devenit din ce in ce mai greu.

Va dorim tuturor colegilor Sarbatori Fericite si un An Nou fericit ! Aceste poze le-am gasit acum in computerul din birou, promit ca voi trimite si poze mai recente.

Cu drag,

Miki si Margareta


Gata pentru plimbare !

Impreuna cu prietenii, in decorul superb de toamna

O scurta pauza

Pe poteca

 

 


19 octombrie 2006

Nu stiu daca-ti mai amintesti de mine - de noi, Miki Tövissy si Margareta Wollmann ? Din intamplare, m-am intalnit cu Vultur Floricica in Tg-Mures si am aflat de acest site pe Internet. M-am bucurat foarte mult ca mai revad colegi si colege de la facultate. Din pacate, nu am fost la ultima intalnire, dar sper sa aflam din timp si sa putem veni la urmatoarea.

Noi traim in München, Germania. Avem un baiat Peter, de 27 de ani, care deja lucreaza ca Service Techniker pentru o firma americana, cu aparate de medicina. Noi mergem in fiecare an in Romania dar, in afara de Opreanu Ioan, nu prea tinem legatura cu fostii colegi.

Data viitoare va trimit si eu cateva poze despre noi, sa nu ne miram prea tare cand ne intalnim. Din pacate, timpul trece foarte repede si noi nu ne intinerim. Scuza-ma pentru ortografie, dar cu toate ca eu vorbesc si citesc destul de mult in limba romana, totusi vad ca am destul de multe greseli de exprimare.

Cu drag,

Margareta

P.S. Pentru colegii care vor sa-mi scrie, le dau adresa mea de e-mail: margarete.toevissy@moll-betonwerke.de.
Acest site este sustinut de urmatoarele companii producatoare de produse electronice:
B+K Precision
B+K Precision,
Caltest Electronics
Caltest Electronics
si
Sefram
Sefram
Instruments et Systèmes
Copyright © 2005-2006 B+K Precision